Melkesjokolade med karamell

Søtheten til melkesjokoladen som blander seg med smeltende karamell, harmoniserer perfekt og gir flere smaksopplevelser.

En ideell variant til både små og store.

Kategori:

Beskrivelse

Melkesjokolade med karamell

Ingredienser: sukker, helmelkpulver, kakaomasse, skummetmelk pulver, emulgator: soyalecitin, karamellsmak, kakaosmør, vannfritt melkefett, naturlig vanilje ekstrakt. Kan inneholde skallet frukt, egg og gluten. Minimum 33% kakao. Sjokoladen som brukes er rent kakaosmør.

Næringsinformasjon per 100g

Energi 2254kj/540kcal
Fett 31g
– Hvorav mettet fett 20g
Karbohydrater 56g
– Hvorav sukker 54g
Proteiner 8g
Salt 0.23g

Best før; på siden av esken. Oppbevares ideelt mellom 16 og 20 grader. NB. Må ikke lagres i kjøleskap! Produsert i Margaux.

Vekt 125 g

Tilleggsinformasjon

Vekt 125 g