Mademoiselle de Margaux

Midt i den lille sjarmerende landsbyen Margaux, i området Medoc snaue 30 minutter utenfor vakre Bordeaux, holder Mademoiselle de Margaux hus.

Mademoiselle de Margaux

Mademoiselle de Margaux ble etablert i 1969 og med sine to spesialiteter Guinettes og bâtons petits pains (sjokoladepinner), høstet gourmet-produsenten raskt anerkjennelse.

Sarments du Medoc, sjokoladen formet som kvisten fra en vinranke, så dagens lys i 1981. Kun to år senere vant disse sjokoladekvistene «Candy award», The Speciality Food Associations pris for beste sjokoladekonfekt under «The Fancy Food Show» i Washington DC. I 2009 var det Guinettes tur for heder i samme konkurranse, da sjokolademorellene ble tildelt The Speciality Food Associations’ pris «Sofi Award».

Lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak velger Mademoiselle de Margaux råvarene til sine spesialiteter med omhu. I fremstillingen benyttes kun naturlige råvarer, kakaobønner av ypperste merke samt rent kakaosmør. Sjokoladen finnes i et rikt utvalg av spennende varianter som kombinerer eksklusiv sjokolade med naturlige frukt- og urtesmaker.

Med sine røtter dypt forankret i et prestisjefylt vinområde har Mademoiselle de Margaux utviklet en helt distinkt karakter. Tro mot sitt opphav og sine verdier, er hun selve eksempelet på fransk sjarm og eleganse, men allikevel kreativ og nytenkende. Og som nærmeste nabo til Grand Cru Classe-slottet Chateau Ferriere, og med utsikt over vinrankene til selveste Chateau Margaux, nyter Mademoisellen en privilegert plass i hjertet til smaksbevisste entusiaster verden over.