Salgsbetingelser Margaux.no

 

ANGRERETT OG RETUR

I henhold til angrerettloven har du som kunde rett til å returnere varen innen 14 dager etter mottak, forutsatt at forpakningen er uåpnet, uskadd og at produktet for øvrig er intakt.

Dette betyr at du

  • innen 14 dager etter den dagen du
    • Mottok varen
    • Mottok den siste varen i en ordre på flere produkter der leveranse ikke har skjedd samlet
    • Mottok siste del av en ordre der leveranse er avtalt å skulle skje i flere del-leveranser
  • må gi beskjed til oss om at du ønsker å benytte deg av angreretten ved å sende en epost til georg@margaux.no . Vennligst merk emnefeltet med «Retur av vare»

Du må deretter, for egen regning, returnere varen, samt angrerettskjema i utfylt stand, via postforsendelse til vår forretningsadresse som angitt nedenfor. Benytt samme emballasje som varene var pakket i ved forsendelse til deg, eller annen egnet innpakning som gir tilsvarende beskyttelse, og sørg for at emballasjen er godt forseglet. Etter nærmere avtale kan retur av varer også skje ved fremmøte på vår forretningsadresse. Vennligst merk at vi ikke mottar returvarer sendt rekommandert. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema utvides angrefristen til 1 år. Angrerettskjema kan lastes ned her.

For returvarer der forpakningen er uåpnet, uskadd og produktet for øvrig intakt, vil kjøpesummen innen 14 dager bli tilbakebetalt i henhold til din anvisning på angrerettskjemaet.

Returvarer bes sendt til oss på vår forretningsadresse som følger:

Margaux.no AS
Raadhusgaten 18B
1632 Gamle Fredrikstad

 

REKLAMASJON, HENVENDELSE OM VÅRE PRODUKTER

Dersom du har mottatt en mangelfull vare og ønsker å reklamere, kan du sende en epost til georg@margaux.no og merke emnefeltet «Reklamasjon». Reklamasjonen må fremsettes innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget, slik at vi, dersom reklamasjonen er berettiget, raskt kan sende deg ny vare eller refundere kjøpesummen. Reklamasjon kan skje senest to år etter at du mottok varen.

Har du spørsmål om våre produkter hører vi gjerne fra deg. Send en epost til georg@margaux.no og merk emnefeltet «Spørsmål», så svarer vi så raskt som mulig.

 

KONFLIKTLØSNING

Klager må rettes til oss innen rimelig tid, jfr. reklamasjon ovenfor. Eventuelle tvister vil bli forsøkt løst i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes kan du som kjøper kontakte Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23 400 600.

 

PERSONOPPLYSNINGER

For at vi skal kunne levere varene du kjøper i vår nettbutikk trenger vi visse opplysninger som kan knyttes til deg som person. Dette gjelder navn, adresse, telefonnummer og epostadresse. Ved at du selv registrerer opplysningene sikrer vi at innhentingen skjer med ditt samtykke og at du til enhver tid er kjent med hvilke opplysninger som er registrert hos oss. Behandlingsansvarlig for personopplysningene er Margaux.no AS. Personopplysninger registrert hos oss vil aldri bli solgt eller, med mindre dette følger av lov, utlevert til tredjepart. I henhold til personopplysningsloven har du til enhver tid rett til å få innsyn i personopplysningene vi oppbevarer om deg. Henvendelse i denne forbindelse kan gjøres ved å sende en epost til georg@margaux.no

Vi benytter informasjonskapsler/cookies for å gi deg bedre tjenester. Les mer i vår personvernerklæring.