Chateau D`Issan Chateau du Tertre Chateau Kirwan Chateau D`Issan

Vindistriktet

Margaux

Margaux, lokalisert en 30 minutters hyggelig biltur fra vakre Bordeaux, er i manges øyne verdens beste vindistrikt. Her ligger Grand Cru Classé-slottene som perler på en snor, omkranset av et nesten uendelig landskap av vinranker.

Château Margaux, Château Palmer, Château Rauzan-Ségla, Château Brane-Cantenac, Château Cantenac Brown, Château D`Ìssan, Château Lascombes, Château Marquis D`Alesme og Château Malescot St Exupery, er bare noen av Gran Cru Classé-slottene som hører hjemme her.

Margaux, sammen med Pauillac, St-Estephe, Haut-Medoc og St. Julien, utgjør de fem mest anerkjente vindistriktene i område Medoc. Margaux er det største av de fem og innehar den høyeste andelen Gran Cru Classé-slott.

Et slikt vindistrikt fortjener selvfølgelig også en vinbutikk av ypperste klasse. Chanel-eide La Cave D’Ulysse med Dominique, Tanguy og David i spissen, tar dere i mot med åpne armer og tilbyr alle besøkende prøvesmaking og et eventyrlig vinutvalg. Husk å hilse fra oss hvis dere er innom.

Margaux tiltrekker seg kvalitetsbevisste tilreisende fra hele verden, noe som reflekteres i restaurantene man finner her som Restaurant Le Savoie og La Nomade.

Vinen fra Margaux kjennetegnes som elegant og feminin og av ypperste kvalitet, noe som også gjenspeiles i sjokoladen fra Mademoiselle de Margaux. Navnet Margaux gir en forventning om et produkt av høy klasse hvor stolthet, tradisjon og dedikasjon er en selvfølge.